Solnedgång

Solnedgång
"Sommar "

måndag 26 augusti 2013

Birmingham, Trädgårdsfesten i Sofiero och en Quilt.

Jag var till Birmingham i början av augusti och tittade och gick på workshops. Oj, vad mycket man fick se och uppleva. Jag hade gjort iordning min kamera för att jag skulle kunna fotografera mycket, men det blev en bild sedan ville inte kameran vara med längre. Jag kunde som tur var ta bilder med min telefon, men det blev begränsat, tyvärr. Därför blir det bara ett fåtal bilder jag visar. Här kommer två av Kaffe Fassetts Quiltar. Jag gick även på Workshop med honom, den här gången var det han som berättade om sitt skapande och det var intressant att höra.


Det här är en av quiltarna som fick pris. Det var en färgstark dam från Tyskland, men hennes namn kommer jag inte ihåg.


Här kommer en annan typ av quilt, med en ko.


              En del kläder var även med på mässan . Här en blomdekorerad jacka.


I helgen var jag till Helsingborg och till Sofieros Trädgårdsfest. Där hade man skapat några klänningar av blommor. Här kommer några bilder på tre av dem.
Vilken är tjusigast ?


Idag fyller mitt ena barnbarn 5 år. Det här är en Quilt som han får i födelsedagspresent. Den skall han hänga på väggen i sitt nya blåa rum. Den här quilten gick jag och min quiltgrupp Mistelquiltarna på kurs hos Mossbyquilt och lärde oss och började att sy. Min blev blå och de andra valde andra färger.  Här kommer även en närbild på husen.


5 kommentarer:

 1. Så kul att du varit i Birmingham! Otur med kameran, men kul att se dessa bilder. Fantastiska blomklänningar! Den kvilten lär pryda sin plats! kram Katarina

  SvaraRadera
 2. Det var en fin quilt som Du sytt, tycker jag. Tjugofyra hus i olika blå färgnyanser var ett kul mönster. En fiffig ide´ av Dig.

  Dollandesign

  SvaraRadera
 3. Quilten med koen er lavet af Karin Østergaard fra Danmark

  Jette http://jettek.typepad.com/parttime_perfectionist/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jette, jag gick på kurs hos Mossby Quilt. Det var där jag började på denna quilt. Nu hänger den hos mitt barnbarn 5 år i hans rum.

   Radera
 4. Dina hus var fina!
  Mvh Kerstin

  SvaraRadera