Solnedgång

Solnedgång
"Sommar "

måndag 17 mars 2014

Tunika och sockor.

 Det blev en tunika och jag använde mig av broderier från Husqvarna 232 Delicate Embroideries. Jag har problem med min symaskin, som stannar i broderiet och jag blir tvungen att stänga av och börja om igen !
Först trodde jag att det var ett annat broderi som var boven, men det krånglade även med detta broderi som jag testade med. Testningen blev en tunika. Så här ser den ut fram och nästa bild visar hur baksidan blev.
 Av mitt garn som jag stickade sockor till mig har det även räckt till ett par sockor till barnbarnet som är 6- år. Nu skall jag se hur långt jag kommer när jag stickar till 3-åringen. Har jag tur räcker det.

torsdag 6 mars 2014

Ytterligare en skjorta.

För ett tag sedan blev jag klar med denna skjorta. Man kan ju säga att den är snarlik den förra jag sydde men den här är det en maskinsydd bård på ärmen. Hoppas lilla killen kan ha den ett litet tag, han växer ju fort. Tänkte att jag samtidigt skulle visa Tallriksunderlägg jag håller på med att sy, men nu strular bara min symaskin. Det får bli bild på det projektet nästa gång.