Solnedgång

Solnedgång
"Sommar "

söndag 24 mars 2013

Fler tröjor i ett huj.

I går kväll var jag till Stadsteatern i Stockholm och tittade på "West Side Story" men innan hann jag med en sväng på NK. Då inköptes det här tyget som jag idag sydde ihop till en jumper. Färgåtergivningen är väl inte den bästa, det mörka är mörkare lila. Av bara farten blev det två tröjor till mina barnbarn, de får väl åka ned i påskäggen.

Den här är till den minste och är sydd av restbitar.


En kortärmad med klarblå muddar till storebror. Vi får väl se till att det även blir lite mer roligare överraskningar i påskägget.

söndag 17 mars 2013

T-shirt till mig och 2-åringen.

1,5 meter tyg köpte jag på symässan i februari. Det räckte till två jumprar en med lång ärm och en med kort ärm. Hade bara tänkt att det skulle bli en men räcker tyget till två så får det bli så.
         
 I går fyllde minsta barnbarnet två år och fick bl.a. två tröjor som jag sytt av lite resttyger.


Den ena tröjan åkte på med en gång och kartongen som en present låg i var lika kul som presenten. Klart att kartongen inte höll så värst länge men kul så länge det varade.

måndag 11 mars 2013

Kommer våren snart ?

 Nu längtar jag till våren. Man kanske skall ha en sån här bil och susa fram i där håret får fladdra i den varma vinden. Eller är den här andra bättre ! För då lär man väl bli brun om både armar och ben på en gång. Båda de här åkdonen hittade jag i Milano när jag var där förra året i juni. Visst längtar man till Italien igen.


 Den 25 februari åkte jag mellan Sälen och Mora öppet spår och den här lilla stugan passerade jag där emellan någonstans. Den är säkert lika fin på sommaren.

Så tog jag mig till mål till slut. Här är det ena sonen som kommer in i mål och strax efter kommer andra sonen. Båda åkte på 6 timmar. Den första hade legat i influensan innan, så hans fundering är hur mycket bättre tid det kunde ha varit om han varit helt frisk.

 Ja, till och med Herr Wasa kom före mig. Undrar om jag fortfarande skulle varit ute i spåret och kavat om jag tagit skidorna !! Tur att jag tog bilen. Jag var med som hjälpreda till mina söner. Det blev några härliga dagar i Sälen med sol och och gnistrande snö.

Jag stickar och stickar på min sjal. Blir den klar till sommaren tro ?